Υποστήριξη Πελατών: 22210 37872

A+ A A-

ΠΑΓΙΔΕΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ

Η ΠΑΓΙΔΑ MULTI CATCH είναι μια μεταλλική παγίδα πολλαπλής παγίδευσης, εύκολη στη χρήση και δεν απαιτεί καμία ρύθμιση. Απλά τοποθετήστε την παγίδα κατά μήκος ενός τοίχου όπου τα τρωκτικά κινούνται. Μπαίνοντας παγιδεύονται και δεν υπάρχει τρόπος διαφυγής. Μπορεί να συλλάβει μέχρι και 20 ποντίκια. Aσφαλές για παιδιά και κατοικίδια. Γρήγορος έλεγχος με εύκολη συντήρηση και καθαρισμός της παγίδας.

Οι διαστάσεις της είναι 26x15.6x4.6 cm.

Κατάλληλη για προγράμματα HACCP. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με η χωρίς κόλλα στο εσωτερικό της. Συστήνεται η κόλλα ITP M. 2510. Κατάλληλο για κατοικίες, εμπορικά ή βιομηχανικά κτίρια, εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, ευαίσθητες περιοχές όπου τα τρωκτικοκτόνα είναι ανεπιθύμητα ή απαγορεύονται.

Read more...

Ο δολωματικός σταθμός ασφαλείας EASY BOX χρησιμοποιείται για αρουραίους και οικιακά ποντίκια, κατασκευάζεται από σκληρό πλαστικό και έχει κλειδί. Συμπεριλαμβάνεται επίσης μια ειδική βέργα για την τοποθέτηση του τρωκτικοκτόνου. Κατασκευασμένος για να ενσωματώνεται μία παγίδα αιφνιδιασμού στο εσωτερικό του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους.

Οι διαστάσεις του είναι 26x16x10.5 cm και το βάρος του 330gr.

Read more...

Ο SANECOPlus είναι δολωματικός σταθμός ασφαλείας με κλειδί. Είναι ειδικά κατασκευασμένος για χρήση σε βιομηχανικούς και αστικούς χώρους έτσι ώστε να εξασφαλίζει ασφάλεια και εύκολο service. Οι διατάσεις του είναι 35Χ21Χ14cm.

Οι δολωματικοί σταθμοί SANECO έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με στόχο να βοηθήσουν τους επαγγελματίες που ασχολούνται με την μυοκτονία στους καθημερινούς ελέγχους. Πρωτότυποι και λειτουργικοί μπορούν να γίνουν το βασικό εργαλείο σε κάθε μυοκτονία.

Ο δολωματικός σταθμός ασφαλείας SANECO PLUS χρησιμοποιείται για αρουραίους, κατασκευάζεται από σκληρό πλαστικό (PP) και εμπεριέχει μεταλλικό κλειδί. Κατασκευάζεται έτσι ώστε να προστατεύεται από το νερό και την διάβρωση του δολώματος. Επίσης έχει ξεχωριστό πτερύγιο με μεντεσέ για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Είναι ειδικά κατασκευασμένος για χρήση σε βιομηχανικούς και αστικούς χώρους έτσι ώστε να εξασφαλίζει ασφάλεια και εύκολο service. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους.

Οι διαστάσεις του είναι 29,5x20x10.5 cm και το βάρος του 530gr.

Read more...

Η SANECO PROTECTOR είναι ένα μεταλλικό καπάκι προστασίας της παγίδας SANECO MULTI CATCH. Είναι κατασκευασμένο από γαλβανιζέ λαμαρίνα 3 mm. Είναι κατασκευασμένο έτσι ώστε να στερεώνεται εύκολα σε κάθε χώρο και να διευκολύνει την είσοδο και έξοδο των παγίδων SANECO MULTI CATCH. Προστατεύει τις παγίδες και τις καθιστά ακόμα πιο ασφαλείς. Οι διαστάσεις του είναι 27x17.5x5.6 cm

Read more...

Η SANECO RAT SNAP TRAP είναι μια παγίδα αιφνιδιασμού για σύλληψη αρουραίων. Κατασκευάζεται από σκληρό πλαστικό (PP). Είναι ιδανική για τη σύλληψη κάθε περιστασιακού "εισβολέα" ή ως μέρος ενός ευρύτερου προγράμματος ελέγχου. Η παγίδα είναι εύκολη στη χρήση και λειτουργεί καλά κατά μήκος σωλήνων και δοκαριών ή όπου μπορούν να κινηθούν οι αρουραίοι. Συνδυάζει ευαισθησίας ενεργοποίησης και ταχύτητα ανταπόκρισης που εξασφαλίζουν μια επιτυχημένη σύλληψη. Οι διαστάσεις της παγίδας είναι 14.5x 7.5x7 cm.

Read more...