Υποστήριξη Πελατών: 22210 37872

A+ A A-

SunnyLight 30

Η SunnyLight 30 είναι μια ηλεκτρική εντομοπαγίδα σχεδιασμένη για να τοποθετείται στον τοίχο σε εσωτερικούς χώρους. Η παγίδα είναι κατάλληλη για κάθε επαγγελματικό και βιομηχανικό χώρο προσελκύοντας μια σειρά εντόμων που παρουσιάζουν θετικό φωτοτροπισμό. Τα έντομα στην SunnyLight 30 παγιδεύονται σε μια μεγάλη κολλώδη επιφάνεια διαστάσεων 42x25cm. Η επιφάνεια αυτή είναι μαύρη έτσι ώστε να μην φαίνονται τα πιασμένα έντομα.

Read more...

SunnyLight 60

Η SunnyLight 60 είναι μια ηλεκτρική εντομοπαγίδα σχεδιασμένη για να τοποθετείται στην οροφή και σε εσωτερικούς χώρους. Η παγίδα είναι κατάλληλη για κάθε επαγγελματικό και βιομηχανικό χώρο προσελκύοντας μια σειρά εντόμων που παρουσιάζουν θετικό φωτοτροπισμό. Τα έντομα στην SunnyLight60 παγιδεύονται σε δυο μεγάλες κολλώδης επιφάνειες διαστάσεων 46x28cm. Οι επιφάνειες αυτές είναι μαύρες έτσι ώστε να μην φαίνονται να πιασμένα έντομα.

Read more...

Blue light

Η Blue light είναι μια ηλεκτρική εντομοπαγίδα σχεδιασμένη για τοποθέτηση σε τοίχους. Η παγίδα είναι κατάλληλη για κάθε επαγγελματικό χώρο προσελκύοντας μια σειρά εντόμων που παρουσιάζουν θετικό φωτοτροπισμό. Τα έντομα Blue light παγιδεύονται σε μία κολλώδη επιφάνεια διαστάσεων 49x29cm.

Read more...

SANETRAP W-30

Η Sanetrap W-30 είναι μια  διακριτική ηλεκτρική εντομοπαγίδα σχεδιασμένη για τοποθέτηση στον τοίχο. Η παγίδα είναι κατάλληλη για κάθε επαγγελματικό χώρο προσελκύοντας μια σειρά εντόμων που παρουσιάζουν θετικό φωτοτροπισμό. Τα έντομα στην Sanetrap W-30 παγιδεύονται σε μια κολλώδη επιφάνεια διαστάσεων 42x18cm. 

Read more...